Sweetlake_Background_fotojpg.jpg

Real Texas Barbecue in hartje Zoetermeer.

Sweetlake Smokehouse afkomstig uit het mooie Zoetermeer bereid de lekkerste stukken vlees, vis en alles wat je wel niet op de grill kan grillen. Gericht op de echte smaak(beleving) van het authentieke Texas barbecue concept krijgt jouw etentje een belevenis van smoked food.

Sweetlake_Cover_foto.jpg
Het logo van Sweetlake moet staan voor het echte barbecue karakter met een vleugje authentiek gevoel. Om het geheel zo sterk mogelijk te maken ben ik opzoek gegaan naar een nieuw herkenbaar stijltje om het geheel bij elkaar te brengen.

Hoe dan?

Door vooraf een goed doorgrond stijlonderzoek te doen en in de huid te kruipen van de liefhebber van boven hout gegrild eten. De mindmaps, doodles en schetsen op papier maakten naast alle aantekeningen al een bepaalde stijl selectie. Deze selecties waren de echte match met dit speciale concept.
Sweetlake_Sketch_foto.jpg

Het onderzoek naar nieuwe vormen.

Door het diep onderzoeken van de mogelijke stijlen zijn er 3 uitgebreide en uiteenlopende voorstellen ontstaan. Deze voorstellen stonden garant voor een visualisatie van hoe de uiteindelijke huisstijl er in zijn volledigheid uit zou komen te zien.

Sweetlake_Voorstel_1.jpg
Sweetlake_Voorstel_2.jpg
Sweetlake_Voorstel_3.jpg

Het echte barbecue gevoel ook bij jou thuis.

Sweetlake Smokehouse brengt ook het echte Texas Barbecue gevoel bij jou thuis. Door het organiseren van een barbecue bij Sweetlake Smokehouse staat jouw barbecue in het teken van een authentieke sfeer en top kwaliteit smoked food.

Sweetlake_BBQ_foto.jpg
Sweetlake_Buiten_foto.jpg

Metarnaldo.nl

Concept Branding Design

Breda Noord-Brabant

"Maak het spraakmakend."

© 2020 metarnaldo.nl

CONTACT

SNELMENU

KVK 75479915

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon