Supportlokaal_Store_Foto_1920.jpg

Samen door de crisis.

Support Lokaal is er om de kleine ondernemers een hart onder de riem te steken in deze tijd van nood. Door het opzetten van een nieuw platvorm weten we de ondernemers te bereiken met tegoedbonnen.

Supportlokaal_Visual.jpg
Door het coronavirus zijn horecagelegenheden direct gesloten, en ook steeds meer andere ondernemers moeten hun deuren sluiten. Dat betekend dat ze per direct geen inkomsten meer hebben, terwijl hun kosten voor o.a. huur en personeel wel doorlopen. Als dit te lang duurt dreigen veel ondernemers failliet te gaan.

Hoe dan?

Van logo tot website en van animatie tot tekst. Alle initiatieven die zijn genomen om Support Lokaal de eerste belangrijke zet in de goede richting te geven zijn algeheel belangeloos gedaan om onze lokale ondernemer helden te ondersteunen.
Supportlokaal_Logo_1920.jpg

Binnen 12 uur; van briefing tot eerste presentatie.

De spoed was hoog en dat was goed te begrijpen. De covid maatregelen stonden vers in het geheugen en verschillende mediaparners werden opgetrommeld om dit platform zo snel maar zorgvuldig mogelijk op te zetten om vanaf dag 1 iedere ondernemer te kunnen ondersteunen. De voorstellen van het logo zijn binnen 12 uur na briefing gepresenteerd en opgeleverd.

Supportlokaal_Logo_Voorstel1.jpg
Supportlokaal_Logo_Voorstel2.jpg
Supportlokaal_Logo_Voorstel3.jpg

De lancering van het platform.

Binnen de eerste week van de lancering van Support Lokaal hebben we de 40 aanmeldingen aangetikt en zijn nog steeds groeiende. Deze ondernemers staan klaar met hun voucher op de website van Support Lokaal.

Supportlokaal_Cover_1920.jpg
Supportlokaal_Busje.jpg
Supportlokaal_Imac_Website_1920.jpg

Metarnaldo.nl

Concept Branding Design

Breda Noord-Brabant

"Maak het spraakmakend."

© 2020 metarnaldo.nl

CONTACT

SNELMENU

KVK 75479915

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon